Dezvăluirile cutremurătoare ale nepoatei lui Arsenie Boca: "Acesta este ultimul interviu în care mai vorbesc despre el!"

Mii de români se roagă la Arsenie Boca şi îi vizitează mormântul pentru a primi rezolvare la problemele pe care le au. Nepoata părintelui a oferit ultimul ei interviu la emisiunea "Răi da' buni" de la Antsna Stars.

Femeia care i-a fost nepoată lui Arsenie Boca a făcut dezvăluiri tulburătoare în direct. Femeia a vorbit despre momentul în care l-a supărat pe unchiul ei şi despre cuvintele pe care el i le zicea.

"El ştia cum eram eu îmbrăcată chiar dacă se afla în alt oraş decât mine. L-am supărat că nu a fost de acord cu căsătoria mea şi mi-a spus că nu voi rămâne împeună şi chiar aşa s-a întâmplat. Era un om timid. Eu îi simt lipsa lui şi l-am iubit enorm de mult, poate chiar mai mult decât pe părinţii mei. Ei erau mai ocupaţi, iar el s-a ocupat mai mult de mine. Astăzi este ultimul interviu pe care îl dau deoarece cred că lumea ştie multe despre el", a declarat aceasta, marţi, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

A.B.

Citeşte şi:

Amănunte neştiute despre OMUL Arsenie Boca! Ce cadou de nuntă i-a dat părintele unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi?

Oana Roman vorbeşte despre Arsenie Boca şi mănăstirea Prislop: "Am simţit că mă vindec de toate durerile"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro