Dezvăluri şocante! Sergiu Nicolaescu a fost incinerat deşi îşi dorea o slujbă creştină! Vezi aici TESTAMENTUL OFICIAL!

+2 click pentru
galerie

Scandal de proporţii între urmaşii regizorului Sergiu Nicolaescu. Sora maestrului o acuză pe fosta soţie că a incinerat trupul artistului împotriva voinţei exprese a acestuia de a se urma datina creştină.

Mărturie stă testamentul actorului ce se află acum pe masa judecătorilor din Sectorul 1.

"Las soţiei mele Nicolaescu Daniela toate bunurile mele mobile şi imobile prezente şi viitoare ce se vor găsi în patrimoniul meu la data decesului meu, instituind-o legatar universal. O rog pe legatara mea să mă îngrijească aşa cum a făcut-o şi până acum şi să mă înmormânteze după datinile creştineşti. Aceasta este voinţa mea şi doresc să fie respectată întocmai", este fragmentul cu ajutorul căruia  Iolanda Nicolaescu, sora regizorului, speră să obţină anularea testamentului pe motiv că dorinţele artistului nu au fost respectate.

"Sergiu nu şi-a dorit ca memoria să-i fie asociată cu un ritual păgân apt să conducă la polemici şi dispute inutile fără legătură cu personalitatea sa. Şi-a dorit ca urmaşii săi să-i poată aduce omagii la mormânt asemeni antecesorilor săi, ca nu şi-a dorit nicicând să fie asociat unui paria în faţa Bisericii Ortodoxe, ci dimpotriva ca unul care respecta întocmai datinile creştineşti. Ca proba, interviul acordat TVR.
Sergiu Nicolaescu: " eu am introdus biserica în filmul românesc. În Mihai Viteazul, e prima oară când s-a văzut o biserică filmată", a continuat sora regizorului.

Iolanda Nicolaescu a cerut intervenţia Bisericii Ortodoxe Române în sprijinul solicitării sale de anulare a testamentului marelui regizor.

Femeia este revoltată că nu a primit niciun ban din averea fratelui său. "Întrucât pârata(Dana Nicolaescu, soţia regizorului) a ajuns să aibă o atitudine răuvoitoare la adresa mea, reducându-mi ajutorul bănesc ce-mi asigura necesarul de alimente şi medicamentatie de care beneficiam în timpul vieţii fratelui meu, am hotărât să demarez procedurile notariale în vederea dezbaterii succiesiunii de pe urma fratelui meu în speranţa că voi putea cunoaşte cu adevarat ultima sa voinţă", mai scrie sora regretatului regizor.
Primul termen în acest dosar de contestare a testamentului lui Sergiu Nicolaescu a fost fixat pentru data de 9 iulie.URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro