"Diavolul pe pâmant" nu este chiar aşa de rău! Cu arată o zi obişnuită din viaţa lui Emilio Gonzales, cel mai controversat om tatuat din lume!

Sursa Foto Insagram

Venezueleanul Emilio Gonzalez, căruia i se mai spune şi "Diavolul pe pâmant", este fără îndoială unul dintre cele mai controversate personaje de pe planetă.

Emilio şi fiica lui în vacanţă

Gonzalez are în cap şase coarne, limba despicata şi tatuaje pe tot corpul, iar cea mai mare plăcere a lui este să fie suspendat de cârlige prinse de piele.

Dar ce se ascunde de fapt în spatele acestei măşti de monstru. În viaţa de zi cu zi, Emilio este un om obişnuit, are doi copii şi merge la supermarket la fel ca şi noi. Singurul lucru care îl deosebeşte de un om obişnuit este profesia lui, care este, trebuie să recunoaşteţi, una ieşită din comun. Bărbatul este artist tatuator şi colindă lumea pentru a explica tuturor arta aceasta.


"Mi-am scot buricul acum câţiva ani. Este foarte scump să îţi faci un tatuaj, asta dacă vrei să fie de calitate. DE curând mi-am făcut un tatuaj pe fund, sunt foarte mândru de el, vi l-aş arăta, dar nu în direct. Mai am nişte bine de silicon sub piele, le pot ţine şi 200 de ani, fără nici un fel de problemă. Am un copil de 17 ani şi o fetiţă de 14 ani. Ei până acum nu şi-a făcut nici un tatuaj. Eu sunt un om normal, la fel ca şi voi. Nu mi-aş tatua, dar nu pot să îl fac pentru că nu am încredere în nimeni ",
a spus Emilio la un post de televiziune.

T.S

Citeşte şi: 
Selfie cu "miros" de moarte. GESTUL PROSTESC l-a COSTAT VIAŢA!

VIDEO / Goală, pe motocicletă în trafic! A înnebunit toţi şoferii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro