VIDEO / Goală, pe motocicletă în trafic! A înnebunit toţi şoferii

Un motociclist a urcat alături de el pe motor o femeie goală! Aceasta purta doar casca de protecţie şi...bikini.


Conform dailymail.co.uk, cursa a fost filmată de la momentul în care fata şi-a dat jos sutienul. În timp ce prietenul ei e îmbrăcat gros pentru că temperaturile erau scăzute, curajoasa nu purta decât o piesă de lenjerie intimă.

Având în vedere că temperatura era în jur de -1 C, gestul femeii a fost unul nebunesc. De asemenea, în videoclip, femeia înjură ceilalţi motociclişti şi are gesturi obraznice.  Nu se cunosc informaţii despre cei doi, dar tânăra nu s-ar afla la primul gest de genul acesta.

Să mergi pe motocicletă gol devine un gest popular în Rusia. Un incident similar a fost filmat în regiunea Oryol Oblast în luna august.

În timp ce unii se amuză de filmuleţ, nu toţi au plăcere să-l vadă. Unul dintre cei iritaţi a spus: "De ce ar face asta? Corpul ei e departe de a uimi oamenii".

Sursă foto: captură
A.C.
Citeşte şi:

Accident de proporţii în Suceava! Şoferul unui microbuz a murit, iar alţi cinci oameni sunt grav răniţi

Copilul tău riscă să fie obez? Iată alimentul care poatre preveni această boală îngrozitoare! Se găseşte în toate magazinele!

Combinaţii periculoase între interlopi! Ce legătură este între noua iubită a celui mai cunoscut bătăuş din gruparea Sportivilor şi Sile Cămătaru!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro