Dieta minune! Cum slăbeşti 15 kilograme într-o lună
Publicat pe 20.08.2014 la 16:15 Actualizat pe 20.08.2014 la 16:24
Orezul este apreciat încă din cele mai vechi timpuri de populaţia asiatică, având numeroase beneficii asupra organismului, cu condiţia ca orezul consumat să fie intregral, nedecorticat.
Orezul este apreciat încă din cele mai vechi timpuri de populaţia asiatică, având numeroase beneficii asupra organismului, cu condiţia ca orezul consumat să fie intregral, nedecorticat.
Cum se face
Fără a adăuga sare, fierbeţi 250 g de orez în care puteţi adăuga, pentru gust, puţin piper şi pătrunjel tocat sau chiar ceapă şi roşii fierte. Această cantitate de orez se consumă de-a lungul întregii zile. Dacă simţiţi nevoia şi de alte alimente sau senzaţia de foame nu dispare, puteţi mânca şi unu-două mere verzi de-a lungul zilei. În funcţie de metabolism, dar şi de numărul de kilograme pe care le aveţi în plus faţă de greutatea normală, în 30 de zile puteţi pierde 15 kg.
Origine
Originea dietei cu orez există desigur în regimul asiatic, fiind apoi reconcepută de către doi medici din Statele Unite ale Americii în anii 1939 – este vorba despre Kitty Rosati şi soţul său medic cardiolog Robert Rosati.
L.F.
Foto: Hepta
Citeşte şi: