Divorţul, prin ochii fotografilor de nunţi! 5 semne care arată că vă îndreptaţi direct către despărţire

Divorţul, prin ochii fotografilor © Pixabay

Divorţul nu este dorit de niciun cuplu, însă această problemă apare iminent în multe căsnicii. Din cauza numeroaselor motive, oamenii decid să meargă pe drumuri separate. 

Nimeni nu îşi doreşte să divorţeze, dar când certurile devin din ce în ce mai dese şi mai încărcate de repoşuri, divorţul este singura soluţie pe care partenerii o găsesc, notează Bright Side. 

1. Repulsie faţă de fotografii. Unele fotografii vorbesc despre mariaj, chiar mai mult decât o fac partenerii în sine. De multe ori, unul dintre parteneri grăbeşte încheierea şedinţei foto. 

2. Glumele sarcastice. Glumele sarcastice nu îşi au locul la o nuntă. Indiferent cât de mult vă iubiţi, într-un astfel de moment partenerii trebuie să manifeste dragoste unul faţă de celălalt. 

3. Pozele puţine cu cei doi parteneri. Mulţi fotografi au observat faptul că există numeroase momente în care cuplul de proaspăt îndrăgostiţi aleg să se fotografieze mai mult cu prietenii

4. Atenţia excesivă asupra propriei persoane. Femeile visează la o nuntă ca în poveşti şi de aceea tind să atragă întreaga atenţie strict asupra lor. 

5. Discursul. Există momente stânjenitoare când cei doi parteneri îşi pregătesc un discurs scurt şi deloc încărcat emoţional. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro