VIDEO / Dragoste ca în telenovele. Băiat de 16 ani, relaţie cu o femeie de 26 de ani. Duhovnicul tânărului i-a despărţit

Cristi, un tânăr de 19 ani, este îndrăgostit de o femeie cu 10 ani mai mare © Sursă foto: Captură

Şi-a pierdut marea iubire şi asta pentru că dragostea lor a fost una interzisă. Poveste emoţionantă la "Acces Direct". La 16 ani, băiatul s-a îndrăgostit nebunește de o femeie de 26 de ani! Dar cei 10 ani diferenţă dintre ei nu ar fi fost o problemă pentru îndrăgostiți, în schimb, realația lor, pentru duhovnicul băiatului, cel care i-ar fi despărţit, ar fi fost un mare păcat. Acum, la 19 ani, tânărul vrea cu orice preţ să-şi găsească iubita pe care a pierdut-o şi pe care vrea să o ducă la altar.

"Umblu ca o umbră pe drum şi nu-mi dau seama unde mă duc şi ce fac.  A fost unica fată care m-a făcut să iubesc şi să mă îndrăgostesc cu adevărat. Prima mea iubire. Acea fată este unică şi potrivită pentru mine.  Noi ne-am cunoscut prin intermediul mănăstirii. Mergeam în fiecare sâmbătă şi duminică. Fiind copil mic, crescut de străbunica mea şi crescut pe căile aşa...bisericeşti.  Era tot aşa, toamnă şi ne-am cunoscut, a venit într-un grup de la Cluj. Ea în momentul când ne-am cunoscut noi, stătea în Cluj.  Le-am arătat toate punctele importante care erau în zonă, iar la final, toată lumea trebuia să se retragă în camere pentru că nu mai aveam ce să le fac. La care, la un moment dat îmi spune ea: cică, sigur nu mai este niciun loc aici în zonă? Ştiu că mai este o chilie.  Am mers pe drum. Nu am mers până la chilie, că e foarte mult de mers. Am mers pe timpul acela şi la un moment dat, curajul pe care l-am văzut atunci a fost... ceva de. Nu ştiu, n-aş putea să descriu în cuvinte cum s-a întâmplat. Ne-am apropiat, ne-am sărutat şi din momentul ăla practic am rămas împreună.  Doar că undeva pe drum, ne-am pierdut. Eu aveam 16 ani atunci. Şi ea avea 26. Relaţia noastră a durat doi ani", a spus Cristi, tânărul îndrăgostit de o femeie cu 10 ani mai mare ca el, la "Acces Direct".

Doi ani au sfidat limitele imposibilului. Cu remuşcări în suflet au luptat fiecare şi au încercat să reziste între "vocea inimii" şi tribunalul conştiinţei. Chiar dacă părea, pentru mulţi, un copil, Cristi gândea şi, mai ales, simţea mai profund decât un bărbat în toată firea. Puterea de a răzbate, dorinţa de a se autoeduca, însingurarea şi poveţele religioase în care se regăsea l-au făcut să privească viaţa diferit faţă de alţi tineri de vârsta lui. 

"La noi bucuria era doar să ne vedem, atât. Şi să ne strângem unu pe altul în braţe. A fost unica fată care m-a făcut să iubesc şi să mă îndrăgostesc cu adevărat. N-am băgat de seamă la vârsta aceea, ce înseamnă iubirea adevărată. Atunci când iubeşti un om şi când te completează, nu mai vezi pe altcineva. Adică doar la ea te gândeşti, doar la el.  Pe altcineva n-am găsit şi nici n-o să găsesc", a mai spus Cristi. 

Mâna Universului a făcut însă joc dublu. Credinţa i-a unit, dar tot credinţa a fost cea care i-a despărţit. S-a întâmplat atunci când Cristi a ales să îşi deschindă inima în fața duhovnicului său

"Eu fiind foarte credincios şi mergând pe calea bisericii, aveam un duhovnic, un preot la care mergeam să mă spovedesc săptămânal şi mergând la acel preot, îi spuneam tot.  I-am spus. Nici n-am apucat, vă spun sincer, nici n-am apucat să termin fraza că mi-a şi spus: Nu faci bine ceea ce faci. Faci un mare, mare păcat pentru că nu e corect faţă de biserică. Diferenţa de vârstă a fost singurul lucru pe care l-a spus preotul. Sau poate a spus aşa şi pentru că stăteam la mănăstire sau poate dânsul s-a gândit că eu voiam să mă fac călugăr, dar când am cunoscut-o pe Ioana am renunţat la ideea de a fi călugăr", a mai spus Cristi, tânărul îndrăgostit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro