Durerile menstruale nu-ţi dau pace? Un aliment din bucătăria ta te ajută să te simţi mult mai bine în această perioadă delicată

Pentru unele femei perioada în care sunt la menstruaţie poate să devină una extrem de grea. Multe dintre ele au dureri infernale care cu greu sunt ameliorate.

Dacă pastilele nu îşi mai fac efectul încearcă această metodă naturală. Poate ai auzit de ghimbir, dar cu siguranţă nu ştiai asta despre el. Este o plantă folosită ca şi condiment, dar conform proprietăţilor sale multiple este considerat un medicament natural eficient în tratarea durerilor menstruale şi nu numai. 

Pentru că este bogat în vitamina A, C, E și B, magneziu, fosfor, potasiu, silicon, sodium, fier, zinc, calciu și betacaroten, iată cum ne ajută:

Reduce durerile menstruale: Puteţi folosi pudră sau capsule sau chiar ceai de ghimbir atunci când simţi că durerea nu-ţi dă pace chiar dacă ai încercat orice metodă.

Previne cancerul: Conform specialiştilor aplicarea pudrei de ghimbir pe celulele canceroase a provocat dispariţia lor, în cazul cancerului ovarian.

Sursă foto Hepta

Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro