Dureros! Un tată care şi-a pierdut fiica în cursa MH17 i-a adresat o scrisoare deschisă lui Putin: "Vă mulţumesc că mi-aţi ucis copilul"

Un danez a vrut să-şi facă vocea auzită şi i-a adresat o scrisoare deschisă preşedintelui Putin, în urma tragediei din cursa MH17, în care bărbatul şi-a pierdut fiica în vârstă de 17 ani.

Hans de Borst şi-a exprimat toate regretele şi tristeţea cauzată de tragedia aviatică, într-o scrisoare revoltătoare, pe care a postat-o pe Facebook. Imediat, cuvintele danezului au făcut înconjurul lumii, iar bărbatul a fost susţinut de opinia publică.

Vreau să le mulţumesc foarte mult lui Putin, separatiştilor ruşi şi guvernului Ucrainei. Vă mulţumesc că mi-aţi omorât singurul şi preaiubitul meu copil, Elsemiek de Borst. 

"Avea doar 17 ani şi era studentă la Colegiul SegBroek, din Den Haag. Se afla în drum spre vacanţă, în Malaysia, alături de mama ei (fosta mea soţie) şi tatăl ei vitreg. Elsemiek urma să-şi finalizeze studiile anul viitor, alături de prietenele ei, Julie şi Marina. Se descurcau foarte bine la şcoală! Urma să aplice la Universitatea Tehnică Delft, pentru a studia ingineria. 

Dintr-o dată, ea nu se mai află aici. A fost victima unei explozii în cer, într-o ţară necunoscută şi aflată în război.

Mă adresez celor menţionaţi mai sus, sper că sunteţi mândri de fapta voastră, de faptul că aţi ucis-o, dar şi pe multe alte persoane. Sper că dimineaţa când vă treziţi, aveţi suficient curaj să vă uitaţi la chipurile voastre în oglindă.

Sper ca acest mesaj va ajunge la voi. Mulţumesc!

Cu stimă, tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, din Danemarca, cel a cărui viaţă este distrusă!"

A.M.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Opt români, dintre care doi copii au murit într-un teribil accident, în Spania!

VIDEO Şocant! Zborul MH17 a fost doborât "din eroare" de către oameni slab pregătiţi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro