E bătut în cuie! La ce vârstă trebuie să te căsătoreşti ca să ai o căsnicie fericită

Fericirea în cuplu © Pixabay

Căsnicia poate fi posibilă la orice vârstă, dar nu orice vârstă îţi garantează fericirea. Toată lumea "vânează" fericirea, însă nu toată lumea îi cunoaşte secretul. 

Din cauza anumitor prejudecăţi legate de vârstă, majoritatea cuplurilor se despart înainte de a ajunge în faţa altarului. Iată ce au decis psihologii, conform Bright Side. 

1. Indiferent de vârstă, iubirea nu te protejează din a nu mai fi rănit. Dezamăgirile sunt aspecte normale din viaţa conjugală, însă este important să ştim cum să gestionăm aceste dificultăţi. 

2. A iubi înseamnă a respecta individualitatea celuilalt. O persoană matură din punct de vedere emoţional îşi respectă partenerul, fie că se află în floarea vârstei, fie că au în spate mulţi ani de căsnicie. 

3. Iubirea este responsabilitate. Atenţia la nevoile celuilalt, răbdarea şi dedicarea nu trebuie să te plictisească niciodată, deoarece acest efort înseamnă cu adevărat iubire. 

4. Întâi de toate, iubirea înseamnă dăruire. Persoanele imature încearcă doar să fie iubite, dar nu oferă absolut nimic în schimb. 

5. Dezvoltă-te alături de partener. Nu contează vârsta pentru a evolua în cuplu, întrucât o persoană matură nu renunţă niciodată să evolueze şi să se dezvolte personal. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro