E primăriţă, are 25 de ani şi a furat 4 milioane de dolari de la cetăţenii pe care-i conducea prin SMS-uri! Cine este tânăra care a reuşit această "performanţă"

Sursă foto: Facebook

O tânără de 25 de ani ce ocupa funcţia de primar a fost arestată după ce autorităţile au descoperit că îşi conducea cetăţenii prin mesajele trimise prin intermediul unei aplicaţii de pe telefon.


Conform BBC, Lidiane Leite conducea un sat numit Turi do Augusto din Bon Jarim, aflat în cea mai săracă regiune a Braziliei. Aceasta este cunoscută drept "primarul Whatsapp", după ce a devenit un simbol al corupţiei braziliene.

FOTO / Şi-a cumpărat o substanţă pentru mărirea buzelor şi a ajuns să arate ca un balon! Ce a păţit o profesoară de 24 de ani

"Înainte să devin primar eram săracă. Aveam o maşină mai slabă şi acum am una mult mai puternică. Poate ar trebui să-mi cumpăr o maşină mai luxoasă pentru că, mulţumesc lui Dumnezeu, am destui bani să fac asta. Pot să-mi cumpăr tot ce vreau. O să-mi cumpăr banii pe ce vreau şi nu mă interesează ce zic oamenii", se lăuda tânăra pe Instagram.

VIDEO / A băgat drujba într-un copac şi a început să curgă sânge! Filmuleţul care a şocat pe toată lumea

Ceea ce a atras atenţia autorităţilor n-au fost laudele, ci condiţiilor în care elevii îşi petreceau timpul în şcoli. Aceştia nu primeau mâncare, iar părinţii au făcut reclamaţie.

Acum, autorităţile au arestat-o pe tânăra de 25 de ani şi cred că ar fi furat 4 milioane de dolari din banii publici în doar doi ani.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / I-a marcat limba, după care a început să i-o cresteze! Imaginile care sperie mii de oameni

VIDEO / Ea doarme, dar el stă şi o veghează toată noaptea. Motivul pentru care un băiat face nopţi albe pe întuneric

“Fac sex cu fratele prietenei mele cele mai bune. După una mi-a…” Deznodământul poveştii a dat-o peste cap pe femeie


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro