E supărată sau nu pe Marcel? Alexandra Stan nu a depus plângere împotriva managerului bătăuş

Spune că a bătut-o măr şi a aruncat-o din maşină. Cu toate astea nici Alexandra Stan, nici avocatul acesteia, nu au depus o plângere împotriva lui Marcel Prodan, managerul bătăuş.

"Toate unităţile din subordinea Inspectoratului Judeţean de Poliţie au evectuat verificări cu privire la acest aspect. Vă pot spune că până la acest moment nu s-a primit nicio plângere", ne-a transmis reprezentantul IJP Constanţa. Acelaşi răspuns l-am primit şi de la procurorii constănţeni.

Nedumerirea este cu atât mai mare cu cât familia Alexandrei Stan afirmă pe toate canalele mass-media că plângerea ei există şi că a fost depusă prin avocat.

Alexandra Stan a fost găsită de un echipaj al poliției sâmbătă, în jurul orei 19.00, la marginea șoselei care trece prin localitatea Valul lui Traian, lângă mașina lui Marcel Prodan, certându-se cu acesta și gesticulând puternic. Inspectorii de Poliție Constanța spun că artista a refuzat să depună plângere împotriva managerului ei, ba chiar le-a cerut polițiștilor să rămână la spital cu el, refuzând să meargă la o secție de poliție pentru a declara faptele petrecute.  După ce poliția i-a legitimat, echipajul a condus-o pe Alexandra Stan, lovită la nivelul feței, la Spitalul Județean Constanța, unde a venit și Marcel Prodan. Oamenii legii au întrebat-o dacă vrea să depună plângere, dar ea a refuzat și asistența Poliției, cerând să rămână alături de Prodan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro