El face imposibilul posibil! Povestea emoţionantă a unui tânăr paralizat care oferă o lecţie de viaţă oricui!

Are doar 30 de ani, însă întreaga tinereţe i-a fost răpită în urma unui accident cumplit când a rămas paralizat de la gât în jos. Deloc descurajat şi extrem de ambiţios, un tulcean a demonstrat că imposibilul este posibil.

Alex Luchici, un bărbat din Tulcea, este paralizat de la gât în jos de aproape nouă ani, în urma unei sărituri în apă. Cu toate acestea, tânărul a învăţat să lupte singur cu destinul lui, să-şi dorească să devină din ce în ce mai bun. A mers la o facultate de geografie şi geologie pe care a absolvit-o cu brio şi nu s-a oprit aici. În urmă cu aproape un an, Alex Luchici a ajutat la crearea unui dispozitiv care permite utilizarea computerului doar cu ajutorul privirii. Deşi deocamdată este doar un prototip, Alex a fost şi primul care l-a testat. "Acest dispozitiv va fi folosit în special de oamenii care nu îşi pot folosi membrele. Printr-o cameră web, aceştia vor putea să scrie selectând literele cu privirea", spunea Alex, în urmă cu ceva timp.

Visează la o viaţă normală

Deşi de aproape nouă ani viaţa lui a fost una extrem de grea, Alex nu şi-a perdut speranţa. Medicii nu i-au dat mari speranţe, deşi a ajuns până în Beijing cu cazul lui. Cu toate acestea, bărbatul originar din Tulcea visează ca într-o zi să poată merge din nou, aşa cum o făcea înainte de tragicul accident.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro