El i-a sucit minţile Alinei Eremia! "O perioadă am ţinut legătura pe e-mail!"

Este, fără doar şi poate, una dintre artistele extrem de apreciate ale momentului. Totuşi, Alina Eremia este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, artista a vorbit pentru prima dată despre băiatul care i-a pus inima pe jar.

Reuşeşte să frângă inimi, însă singurul băiat care i-a pus capac nu trăieşte pe plaiuri mioritice. Invitată în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe" alături de fratele ei, Mircea Eremia, Alina a aruncat bomba. A fost extrem de îndrăgostită de un artist din Croaţia. La doar 12 ani, tânăra a pus ochii pe tânărul artist de aceeaşi vârstă cu ea, pe care l-a cunoscut la un concurs muzical. "Ţin minte că am avut un crush (o pasiune - n.r.) când eram mică după un tip din Croaţia, de la Eurivision Junior. Îmi plăcea de el extraordinar de mult. Atunci când eu am participat la Eurovision el venise să o susţină pe sora lui, însă participase şi el cu o ediţie înainte. Am fost foarte plăcut surprinsă să îl văd acolo pentru că noi ne întâlnisem ulterior în România. Ne-am scris numeroase e-mailuri, în acea perioadă neexistând atâtea modalităţi de comunicare ca în ziua de astăzi. Am ţinut o perioadă legătura, dar nu ne-am mai văzut şi, ulterior, mi-a trecut", a povestit Alina Eremia.


La fel ca şi Alina, Dino Jelusic, concurentul croat care i-a pus inima pe jar artistei în 2005, şi-a continuat cariera muzicală, iar acum este preferatul tuturor adolescentelor din Croaţia şi nu numai.

Aşa arată Dino în prezent

Întregul interviu cu Alina Eremia şi fratele ei va fi difuzat, astăzi, începând cu orele 13.00, la "Dincolo de Aparenţe", pe Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro