Ce spune avocata Elodiei Ghinescu despre bătaia primită de aceasta de la amant

Noi detalii şocante în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu au fost făcute publice. Ilie Cristian, bărbatul cu care avocata avea o relaţie extraconjugală, a declarat astăzi, la Tribunalul Argeş, că şi-a petrecut vacanţa din 2007 împreună cu aceasta, în Dubai, unde, din cauza unor neînţelegeri, a agresat-o.  Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a comentat astăzi, la "Acces direct", declaraţiile făcute de amantul Elodiei, un fost angajat SPP.

"Ilie Cristian nu a făcut altceva decât să îşi susţină declaraţiile pe care le-a dat încă din faza de urmărire penală.Acesta a spus că Elodia îşi iubea foarte mult copilul şi nu l-ar fi părăsit niciodată.Astăzi ar fi trebuit să fie audiată şi amanta lui Cristian Cioacă, dar a refuzat pe motiv că este însărcinată. (...)

Azi a fost prezent și prietenul lui Cristian Cioacă, care știe mai multe decât pare. El a refuzat să facă testul poligraf. Cristian Cioacă a dormit la acest martor la Pitești. John a stat foarte mult cu Cioacă în perioadă când Elodia a fost omorâtă . Acest martor a avut o problemă delicată. Cristian l-a susținut moral, iar acest prieten avea și el datoria să îl susțină", a spus Crina Radu.

Vezi AICI declaraţiile integrale ale avocatei!

Citeşte şi:

"Am bătut-o pe Elodia în Dubai". Mărturii şocante în procesul lui Cristian Cioacăfacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro