Era obeză la nuntă, dar s-a înjumătăţit. Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme, îmbrăcată în aceeaşi rochie de mireasă

Sursă foto: Mercury Press / Dailymail.com

O tânără ce s-a căsătorit la 24 de ani a slăbit jumătate din greutatea sa iniţială. După ce a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, a avut o surpriză colosală.

Conform Daily Mail, Joanne Dicken şi-a folosit rochia de mireasă pentru a realiza fotografii de tipul "înainte" şi "după".

O mireasă ce purta măsura 20 la rochie a pierdut jumătate din greutatea ei, adică 45 de kilograme. Aceata a început să se apuce de slăbit la câteva săptămâni după ce a spus "Da" în faţa altarului.

Foto: captură Daily MailÎn opt luni, miresica de 26 de ani a reuşit să îşi înjumătăţească greutatea şi a îmbrăcat rochia de mireasă de la nuntă. Acum, o rochie de mireasă ar trebui să îi fie cu şase mărimi mai mică decât cea pe care a purtat-o.

"M-am săturat foarte tare să am kilograme în plus şi a început să-mi afecteze sănătatea, încât nu mi-a venit să cred cât de repede grăsimea a început să plece de pe mine. Când am îmbrăcat rochia era de-a dreptul prea mare şi m-a făcut să realizez cât de departe am mers", a explicat femeia.

Joanne spune că după zeci de diete încercate fără succes, o aplicaţie pe telefon a ajutat-o să slăbească.

"Am descărcat-o şi ştiam că va fi greu să slăbesc în apropierea Crăciunului, dar cu cât slăbeam mai mult, cu atât mai dependentă deveneam", a mărturisit tânăra.

A.C.

Citeşte şi:

Au SLĂBIT 200 de KILOGRAME. La nuntă ocupau toată bancheta, acasă au rupt patul de patru ori, dar acum sunt de nerecunoscut

VIDEO / Momentul hilar în care un bărbat supraponderal se chinuie să iasă din maşina lui de fiţe! Fimuleţul a devenit viral

"Fiul" lui Alex Velea se topeşte pe picioare! Micul artist este de nerecunoscut!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro