"Fiul" lui Alex Velea se topeşte pe picioare! Micul artist este de nerecunoscut!

Îşi trăieşte visul, după ce Alex Velea l-a luat sub aripa lui protectoare şi l-a transformat într-un adevărat artist, însă avea un mare complex: kilogramele în plus! Acum, însă, "fiul" cântăreţului pare că se topeşte pe picioare...


Înainte să cunoască celebritatea, Lino, unul dintre puştii talentaţi ai lui Alex Velea, s-a luptat cu kilogramele în plus. Nu a avut niciodată măsuri de model, iar odată cu trecerea timpului, tânărul în vârstă de 18 ani s-a îngrăşat vizibil.

Acum, ajuns în Capitală, sub aripa protectoare a lui Velea, Lino a adoptat un stil de viaţă sănătos. Merge la sală împreună cu Velea, a renunţat la mâncarea de tip fast-food, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile. Potrivit surselor noastre, puştiul a "topit" într-un timp record mai bine de 10 kilograme. "Lino, aşa cum i se spune acum, a slăbit foarte mult şi nu se opreşte aici. Când a plecat din Braşov, oraşul lui natal, era mereu batjocorit din cauza asta. Era destul de complexat, însă Alex şi Antonia l-au ajutat enorm. Acum are încredere în el, are o iubită de ceva timp şi este extrem de motivat. Într-o lună vrea să ajungă la o greutate optimă pentru înălţimea lui", a mărturisit o sursă din anturajul artistului, pentru SPYNEWS.ro.

Şi-a tatuat pe braţ chipul lui Velea

Lino i-a arătat de curând idolului său primul semn de recunoştinţă, făcând un gest pe care foarte mulţi nu l-au înţeles: şi-a tatuat pe braţ chipul lui Alex Velea, apoi a postat pozele pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro