Este de nerecunoscut, dar admiratorii ei sunt mai duri ca niciodată! Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", aspru criticată

Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a schimbat radical. Fosta concurentă pozează provocator şi orice apariţie a ei este îndelung comentată. Fie că este apreciată sau criticată, Lorena nu trece neobservată.

De curând, fosta concurentă a postat pe pagina unui site de socializare o imagine din intimitate, iar fanii săi nu au fost prea impresionaţi de cum arată. "Nu îmi place. Falsă", a scris un internaut.

Lorena a avut o relaţie cu George, în casa "Mireasă pentru fiul meu". Cei doi s-au iubit foarte mult, iar la finalul sezonului al doilea, s-au căsătorit. Recent, ei s-au despărţit. Lorena s-a transformat de când a divorţat şi a devenit mult mai sexy.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Interzis domnişoarelor sub 18 ani! Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a arătat ce ascunde în pantaloni

Au dat România pe Germania. Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au plecat peste hotare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro