EXCLUSIV / Ce lovitură a primit "Sultanul" Gazi Demirel de la fosta nevastă, chiar înainte de a o cere de soţie pe actuala iubită!

Ieri, "Sultanul muzicii orientale" Gazi Demirel i-a cerut mâna iubitei, însă fericitul eveniment a fost umbrit din cauza fostei neveste a artistului.
Spera să încheie definitiv un episod din viaţa sa şi să înceapă un altul, fericit, alături de femeia pe care a cerut-o de soţie chiar ieri. Însă, înainte de acest eveniment, Gazi Demirel a primit o veste la care nu se aştepta: a pierdut o primă luptă cu fosta nevastă, în procesul de partaj. Dat în judecată de Anişoara (foto jos), Demirel a solicitat instanţei ajutor public judiciar, invocând faptul că nu îşi permite să achite taxa de timbru impusă de judecători, însă magistraţii i-au respins cererea, considerând că "Sultanul" îşi poate permite să plătească suma precizată în dosar. Sumă destul de frumuşică, dacă ţinem cont de faptul că aceasta reprezintă un procent din valoare bunurilor împărţite de foştii soţi: o casă, un teren şi o afacere profitabilă.
Anul trecut, SPYNEWS a dezvăluit că artistul a fost dat în judecată de către soţia lui, Mariana, care i-a cerut divorţul. Prietenii și rudele credeau că este vorba doar despre o ceartă mai zdravănă și nimeni nu se aștepta ca ”sultanul” Gazi Demirel să renunțe la familie. Însă a făcut-o, spre surprinderea tuturor! După câteva termene, judecătorii au luat la cunoștință faptul că soții Demirel sunt de acord să pună punct relației şi au dispus desfacerea căsătoriei, stabilind ca fetiţa minoră pe care o au cei doi să rămână la mamă. Totodată, judecătorii au hotărât ca Gazi Demirel să achite lunar o pensie alimentară de 500 de lei. "Dispune desfacerea căsătoriei dintre soţi, în baza acordului lor. După desfacerea căsătoriei reclamanta revine la numele de familie purtat anterior căsătoriei. Dispune ca părţile să exercite în comun autoritatea părintească asupra minorei. Stabileşte locuinţa minorei la mama sa. Obligă pe pârâtul-reclamant D.G. la 500 lei lunar pensie de întreţinere pentru minoră, cu data pronunţării hotărârii şi până la majoratul copilului. Obligă pe reclamanta-pârâtă D.M-A să permită pârâtului-reclamant de a avea legături personale cu minora în următoarea modalitate: în prima şi a treia săptămână din lună, de vineri ora 16.00, până duminică, ora 17.00; în anii impari, din data de 24 decembrie, ora 16.00 până pe data de 28 dec., ora 18.00; a doua zi a sărbătorii Paştelui, în fiecare an, între orele 10-21.00; două săptămâni în perioada vacanţei şcolare de vară, în afara domiciliului reclamantei-pârâte", se arată în sentinţa dată de magistraţi.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro