EXCLUSIV / Decizia surprinzătoare a milionarului Bălcăcean, după moartea modelului care i-a dăruit o fetiţă! Rudele au rămas şocate

Moartea fostului manechin Dana Tudor, ex-Bălcăcean, a şocat lumea modei, iar acum amănunte incredibile ies la iveală, în legătură cu fostul soţ al acesteia, milionarul Cosmin Bălcăcean.
Divorţat cu mare scandal şi aflat într-un adevărat război cu femeia care i-a dăruit o fetiţă, afaceristul Cosmin Bălcăcean a trecut cu vederea toate cuvintele grele şi a şters cu buretele ultima perioadă din viaţa sa, în care s-a judecat şi s-a certat cu fosta nevastă. Surse din anturajul familiei Tudor au dezvăluit, pentru SPYNEWS, că, în pofida tuturor scandalurilor, Cosmin Bălcăcean a insistat să plătească pentru toate cele necesare înmormântării fostei neveste. "S-a ocupat de tot, a plătit el, pentru că aşa a simţit. Însă nu a participat la funeralii. Probabil că a vrut să evite alte discuţii", au precizat sursele amintite.
Daniela şi Cosmin Bălcăcean au format câţiva ani un cuplu de invidiat, însă relaţia lor s-a sfârşit cu un scandal monstru. S-au judecat pentru custodia fetiţei lor, iar acum doi ani  Daniela susţinea că devenise ţinta unor atacuri fără precedent şi că a ajunsese să fie spionată în propria casă. "Am primit mai multe mesaje de ameninţare. Cosmin a ameninţat că mă va mutila şi îl cred capabil de asta, fiindcă motivul divorţului a fost chiar agresiunea fizică: m-a tăiat cu cuţitul pe mână, de faţă cu fetiţa. Îmi este teamă să mai stau singură în casă cu copilul. Am angajatat nişte bodyguarzi, pentru a fi sigură că nu voi fi atacată în propria locuinţă. Nici nu am mai dus în ultimele zile fetiţa la grădiniţă, fiindcă îmi este frică să nu o ia cu forţa de acolo", declara Dana Tudor, în exclusivitate pentru Spynews, în 2014.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro