EXCLUSIV / Imagini incredibile din timpul procesului criminalului româncei crucificate în Italia!

SPYNEWS prezintă, în exclusivitate, imagini din timpul procesului criminalului Cristinei Zamfir, românca ucisă în Italia de un pensionar pervers, care a crucificat-o pe aceasta şi a supus-o la perversiuni greu de descris în cuvinte.

Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic, anul trecut, la începutul lunii mai. Ricardo Viti, un pensionar din Firenze, a crucificat-o, apoi i-a abandonat trupul sub un pod. Bărbatul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare şi plata a câte 10.000 de euro pentru fiecare fată implicată în dosar, şi ele, ca şi Cristina, fiind prostituate.

Membrii familiei au primit 30.000 de euro daune morale. În faţa instanţei, bărbatul a mărturisit că regretă enorm gestul necugetat şi a cerut familiei fetei iertare. La proces a fost prezent şi concubinul Cristinei, căruia i se citea suferinţa pe chip. Retras într-un colţ, Jean Manta a fost nevoit să asculte, chiar din gura criminalului, cum i-a fost sodomizată, ucisă şi crucificată mama copiilor lui.Cristina Zamfir (foto jos), din judeţul Mehedinţi, era cunoscută de carabinieri ca prostituată. Trupul ei a fost găsit sub un pod de la marginea oraşului Firenze, legat de o barieră. Legiştii s-au îngrozit când au efectuat necropsia. În interiorul fetei, medicii au găsit o coadă de mătură pe care asasinul o înfipsese în trupul fetei, prin fund.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro