EXCLUSIV Încă trei persoane bătute crunt în Secţia 10! "Ne-au lovit cu bâte învelite în prosoape, ca să nu lase urme!"

+4 click pentru
galerie

Silviu Dobre

Cazul parcagiului ucis în Secţia 10 scoate la iveală amănunte şocante despre agresiunile comise ani la rând de oamenii în uniforme. Una dintre victimele poliţiştilor au povestit pentru Spynews cum au amenajat aceştia o cameră de tortură şi cum a fost bătută de agenţi cu bâte înfăşurate în prosoape, ca să nu fie umplută de vânătăi.

Reporterii Spynews au aflat detalii incedibile despre bătăi crunte, comise în numele legii, în incinta Secţiei 10 Poliţie, acolo unde, la începutul lunii, un parcagiu de 26 de ani a fost ucis în bătaie, în timpul unei "anchete". Silviu Dobre, unul dintre "beneficiari", a dezvălui că a avut o experienţă teribilă în anul 2011, fapt ce demonstrează încă o dată că bătaia administrată parcagiului nu este un caz izolat. "Eram în Centrul Vechi şi mă luasem la bătaie cu cineva. Au venit poliţiştii să ne despartă şi ne-au luat pe amândoi la şuturi. Ne-au urcat în dubă, să ne ducă la Secţia 10, iar noi am continuat scandalul. Ne-au bătut crunt. Când am ajuns la secţie, m-au închis într-o cameră obscură şi acolo m-au călcat în picioare. O fată care era cu noi a strigat la poliţişti să ne lase în pace, iar ei au apucat-o de păr şi au târât-o pe jos", şi-a amintit Silviu.
Unelte de tortură
Atât Silviu Dobre cât şi amicul lui, Cristian Popa, au fost mutilaţi în bătaie. Precauţi, poliţiştii au încercat să lase cât mai puţin urme, folosind în timpul agresiunii bâte pe care înfăşuraseră prosoape, pentru ca obiectul contondent să nu lase vânătăi pe corp. Cu dinţii sparţi şi plini de sânge, cei doi au fost eliberaţi, dar nu înainte de a fi avertizaţi că li s-ar putea face oricând un doar penal pentru ultraj, fiindcă au vorbit urât cu poliţiştii bătăuşi. Şantajaţi să-şi ţină gura pentru a nu se trezi cu câte un dosar penal, cei doi au fost, totuşi, sancţionaţi, pentru tulburarea liniştii publice. 
Şi bătut, şi amendat
Conform procesului-verbal de contravenţie întocmit de agentul Florin Mistreanu, "Pe 23.10.2011, pe Str. Şelari nr. 19, la ora 5.30, Silviu Dobre, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat şi a participat la un scandal, împreună cu alţi indivizi. Totodată a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi injurii la adresa organelor de poliţie sosite pentru a aplana conflictul". Aşa că, pe lângă bătaie, scandalagiul a încaat şi o amendă.
Citeste si:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro