EXCLUSIV Le-a făcut o bucurie! O româncă a dat în judecată Casa Regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta II, chemată la Tribunalul Bucureşti

+2 click pentru
galerie

Tribunalul Bucureşti ar putea fi scena unui eveniment de proporţii. Regina Marii Britanii şi membri de seamă ai Casei Regale au fost chemaţi în judecată de o româncă!

Procesul a fost înscris în urmă cu câteva zile iar reclamanta este Mihaela Popa. Pe lista celor chemaţi să dea cu subsemnatul pe plaiuri mioritice se află - pe lângă Regină... normal - Ducele de Edinburg, Phillip, (n.r. - soţul Majestăţii Sale), Prinţul Charles şi soţia acestuia Camilla, Ducesa de Cornwall, William şi Catherine, Ducele şi Ducesa de Cambrige, şi evident Harry, Prinţul de Walles. Obiectul procesului este "acţiune în răspundere delictuală" aşa că ne putem aştepta să fie rostite nişte sume frumuşele ca despăgubiri. Mai în glumă, mai în serios, ar fi interesant de văzut dacă Tribunalul Bucureşti va solicita comisie rogatorie pentru audierea Reginei sau va dispune să fie adusă cu mandat, de poliţişti, după ce o va amenda, pentru sfidare!

Proces de 40 de milioane de lire sterline

Coincidenţă sau nu, numele "Mihaela Popa" a mai fost implicat într-un scandal cu instanţe şi judecători. Nu în România. În Marea Britanie. Acolo unde o contabilă cu acelaşi nume a dat în judecată, în 2009, o companie înternaţională cerând despăgubiri de 40 de milioane de lire sterline pe motiv că a fost discriminată şi batjocorită. Da, milioane! 

Se simţea "ca o prostituată"

Tragedia acesteia a început în anul 2006, când, spune ea, a fost păcălită de un coleg să intre într-un sex shop, ea crezând că era un restaurant. De aici şi până la a fi nevoită să-şi dea demisia nu a mai fost decât un pas, în condiţiile în care a devenit ţinta tuturor glumelor nesărate din companie. Şi asta pentru că se simţea "ca o prostituată". Potrivit ei, şefa directă avea faţă de ea o "atitudine nazistă", spunându-i că "est-europencele sunt prostituate" sau că "între români şi nigerieni nu e nicio diferenţă". Ea a dat compania în judecată şi după un lung drum prin justiţie a  primit compensaţii de doar 750 de lire sterline. Rămâne să vedem dacă cele două Mihaele sunt una şi aceeaşi persoană şi dacă Tribunalul Bucureşti este suficient de mare pentru Casa Regală a Marii Britanii. God save the Queen!

Citeşte şi  EXCLUSIV Scandal fără precedent în Ministerul de Interne! Poliţişti suspectaţi că au comis o crimă în Secţia 10! "Mi-au bătut copilul până mi l-au omorât!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro