EXCLUSIV! Marcel Prodan a dat de dracu'! Managerul bătăuş e vânat de DNA

Cărările se încing în urma lui Marcel Prodan, bărbatul acuzat că lovit-o cu sălbăticie pe Alexandra Stan. Oamenii legii, conduşi acum de procurorii anticorupţie, au descins în forţă în apartamentul impresarului.

Spynews a aflat, în exclusivitate, că dosarul managerului a fost preluat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Sub coordonarea acestora, la finalul săptămânii trecute, poliţiştii au pătruns în forţă în apartamentul lui Prodan. Potrivit surselor noastre, autorităţile au căutat orice indiciu care ar putea duce la descoperirea ascunzişului din care, de aproape o săptămână, managerul sfidează legea. 

În urma lor a rămas uşa aproape distrusă şi sigilată a apartamentului, ce este acum păzit de agenţii unei firme private de pază. Reporterii noştri au reuşit să pătrundă în blocul lui Marcel Prodan şi cu toată împotrivirea paznicilor au filmat intrarea în casa managerului. Imaginile sunt grăitoare. Mai multe benzi de scotch, unele cu însemnele poliţiei, acoperă intrarea în casa lui Prodan şi urmele adânci lăsate de berbecul cu care oamenii legii şi-au făcut drum în apartamentul managerului.

Marcel Prodan este în atenţia procurorilor de marţea trecută, din momentul în care avocatul Alexandrei Stan a depus o plângere penală pe numele acestuia. El este acuzat că ar fi şantaj-o pe tânăra cântăreaţă, în încercarea de a o face să renunţe la banii pe care acesta îi datora. Apropiaţii artistei ne-au spus că Prodan încasa marea majoritate a banilor obţinuţi de Alexandra şi nu o dată aceasta i-ar fi cerut socoteală impresarului. 

Scandalul a început după ce în urmă cu două săptămâni, Marcel Prodan a bătut-o fără milă pe artistă. Alexandra a fost salvată din mânile bărbatului chiar de către un echipaj al poliţiei rutiere şi a a vut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, cântăreaţa are nevoie de  consiliere psihologică pentru a putea trece peste cumplita traumă.

Paguba Alexandrei e mai mare de 200.000 de euro

Potrivit surselor noastre, Marcel Prodan a intrat în atenţia DNA  în condiţiile în care este administratorul unei societăţi comerciale şi, potrivit legii, prejudiciu creat de el în acestă calitate este mai mare de 200.000 de euro.  Bani ce evident ar fi trebuit să intre în buzunarul Alexandrei Stan.

Marcel riscă până la 12 ani de închisoare

Odată cu preluarea cazului de către DNA, Marcel Prodan pare de-a dreptul lovit de soartă. Potrivit legii 78/2000 "infracțiunea de șantaj, prevăzută la art. 194 din Codul penal, în care este implicată o persoană dintre cele arătate la art. 1, se pedepsește cu închisoare de la 7 la 12 ani".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro