EXCLUSIV / Scandal sexual cu un membru al trupei Paraziţii! A fost prins în fapt!

Trupa Paraziţii a ajuns în centrul unui scandal de proporţii, după ce unul dintre fondatorii ei a fost surprins în timp ce oferea... servicii sexuale!
Alexandru Frâncu, unul dintre fondatorii trupei Paraziţii, care a fost reţinut, ieri, după ce a fost acuzat de trafic de influenţă, ar fi fost implicat şi în activităţi de altă natură... Surse judiciare au dezvăluit, pentru Spynews, că cercetările au scos la iveală faptul că Alexandru Frâncu (foto jos) oferea inclusiv servicii sexuale. Anchetatorii au precizat că bărbatul presta ca gigolo numai ocazional şi nu avea neapărat o ocupaţie constantă în acest sens. 
Frâncu a fost reţinut după ce un cunosut al acestuia, Petre Obreşcof, a cerut 10.000 de euro unei persoane, pentru obţinerea unor avize de la Ministerul Culturii, sumă care urma să fie dată cu ajutorul lui Frâncu. Persoana respectivă a făcut însă un denunţ, iar Obreşcof a fost prins imediat după ce a încasat o primă tranşă de 6.000 de euro. Imediat a fost prins şi Alexandru Fâncu, fiind dusă la audieri şi o femeie, Doina Z.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro