Femeia lui Şopârlă a rupt în bătaie o vânzătoare, un paznic şi doi poliţişti! S-a dezbrăcat în plină stradă şi l-a strâns de "bijuterii" pe un om al legii

Fosta iubită a lui Alexandru Salaman, alias Şopârlă de la Animal X, a fost protagonista unui scandal ca în filme, soldat cu o baie de sânge, după ce a făcut o criză de nervi într-un supermarket. 
Potrivit unor surse judiciare, scandalul a izbucnit la parterul unui supermarket, după ce Cristina a avut un conflict cu una dintre angajate. Scoasă din minţi, aceasta a apucat un peşte congelat şi a început s-o lovească pe aceasta, cu furie, în cap. Imediat, a intrat în scenă agentul de pază, un bărbat corpolent, care a încercat s-o imobilizeze, însă s-a dezechilibrat şi a căzut peste o tarabă cu dovlecei. Fără să stea pe gânduri, Cristina a început să arunce cu dovlecei în clienţii care priveau înmărmuriţi, după care a ieşit în grabă. Afară, a mai avut un schimb de replici cu agentul de pază, pe care l-a lovit. După ce acesta a reacţionat şi i-a tras o palmă, fosta iubită a lui Şopârlă şi-a luat avânt şi i-a dat, din săritură, un pumn în nas. După ce l-a umplut de sânge, tânăra s-a urcat pe o maşină şi a început să ţipe şi să se dezbrace. 
Câteva momente mai târziu, în plin scandal, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie. Unul dintre agenţi i-a spus Cristinei că o să fie nevoie să meargă împreună la secţie, pentru lămuriri. Cristina a fost de acord şi l-a rugat pe poliţist s-o ajute să coboare de pe autoturism. Când bărbatul s-a apropiat, aceasta i-a dat un pumn în faţă şi l-a lăsat lat. Imediat, a intervenit colegul acestuia, care a prins-o pe Cristina de picior şi a încercat s-o dea jos, cu forţa. Cu sânge rece, fosta iubită a lui Şopârlă l-a lovit în faţă, cu celălalt picior, îndeajuns de tare cât să-i spargă nasul. 
Până la urmă, cu chiu cu vai, agentul a reuşit s-o bage în maşina de Poliţie, însă calvarul său nu avea să se oprească aici. Cristina l-a prins de testicule şi a fost nevoie şi de sprijinul colegului său, care a intevenit înainte ca acesta să-şi piardă cunoştinţa din cauza durerii. Potrivit unor surse din Poliţie, tănăra a fost internată de urgenţă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia. Cristina şi Şopârlă s-au despărţit anul trecut, în luna noiembrie, după ce tânăra a mers la Poliţie şi s-a plâns de faptul că artistul ar fi bătut-o crunt. Aceasta  explicat anhetatorilor că fostul iubit ar fi lovit-o şi i-ar fi smuls părul din cap.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro