Femeile din viața lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a fost căsătorit de două ori

+4 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Arhiva

Andrei Gheorghe a murit la vâsta de 56 de ani, fiind găsit fără suflare în propria locuință. Jurnalistul a fost căsătorit de două ori și a lăsat în urmă o familie extrem de frumoasă.

Andrei Gheorghe a fost căsătorit cu Maria, prima sa soție, de care a divorțat în anul 2007, după 24 de ani de căsnicie. Cei doi se cunoșteau încă de pe vremea studenției și, din mariajul lor a rezultat o fiică, Anastasia Gheorghe, acum în vârstă de 25 de ani.

Andrei Gheorghe și-a refăcut viața apoi alături de Petruța Grigoriu, de care a divorțat în 2015. Andrei Gheorghe și Petruța au rămas în relații bune după despărțire, iar Andrei Gheorghe le-a fost ca un tată celor trei copii ai Petruței, pe care îi avea dintr-un mariaj anterior: Katarina, Cristina și Maximilian. Andrei Gheorghe le-a fost ca un adevărat tată copiilor lui vitregi, însă declara în urmă cu ceva timp că a fost un părinte destul de strict. 

"Am fost un tată destul de strict. Nu sunt prietenul copiilor mei. Nu înţeleg moda asta cu să fii prietenul copiilor tăi.", a declarat Andrei Gheorghe pentru Unica.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro