Fetele lui Vadim Tudor se bat pe un SUPER-JOB. Ce ofertă neaşteptată au primit şi cine le ÎNVRĂJBEŞTE

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia şi Eugenia, au primit o ofertă neaşteptată de lucru. După ce ele şi mama lor s-au văitat că n-au un venit sigur din care să trăiască, urmaşele lui Vadim Tudor au primit o mână de ajutor. Este vorba însă despre un singur job, care-i va reveni doar uneia dintre fete.

Senatorul Haralambie Vochiţoiu a promis că o va angaja pe una dintre fete la Senat. Pe care şi cât de mult o va invidia cealaltă rămâne de văzut. "Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuţii cu doamna şi cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care doreşte, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete. Una dintre ele vor avea un loc de muncă în Senatul României", a spus acesta pentru România TV.

Fetele lui Vadim au mai primit azi o palmă. Gigi Becali a spus că le va ajuta, dar cu condiţia să renunţe la zecile de câini pe care îi îngrijesc. Haralambie Vochiţoiu a făcut o promisiune care le-ar putea învrăjbi pe fetele lui Vadim.

CITEŞTE ŞI: 

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE MOARTEA ȘI ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR!
 

Citeşte şi:


SURSA FOTO: captura Un show păcătos


T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro