Fostul iubit al Simonei Sensual, suspectat de consum de droguri! Nicu Maharu este la un pas de puşcărie

Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, ar putea ajunge în curând după gratii, fiind acuzat că a consumat substanţe interzise.
Zilele trecute, Niculae Molea, alias Nicu Maharu, a fost trimis în judecată, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, după ce acesta a fost prins în flagrant de agenţii de circulaţie în stare de euforie. Întrucât nu au reuşit să stabilească dacă Maharu era doar beat - aşa cum şofa de obicei - sau şi drogat, poliţiştii i-au recoltat probe biologice, pentru efectuarea unor analize de laborator. Conform legii, "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă".
Cine se aseamănă...
Şi Simona Suhoi, alias Sensual, a avut în trecut probleme cu legea din cauza şofatului ilegal. Judecătoria sectorului 5 a condamnat-o pe inculpata Suhoi Ştefania Cristina Simona la pedeapsa de 1 an inchisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată privind circulaţia pe drumurile publice. "Mi se pare că această pedeapsă este cam la fel cu a lui Huidu cu trei morţi. Adică să conduci pentru o mică chestie, cum am avut eu o problemă medicală, nu am greşit nimic şi mi s-a dat de la 1 an la 6 ani cu suspendare şi Huidu, care a omorât 3 oameni, a luat 2 ani cu suspendare", spunea, revoltată, Simona Sensual.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro