Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, suspectul nr. 1 într-un dosar de omor!

Fostul bărbat al Mihaelei Rădulescu este suspectul principal într-un dosar de omor, căruia i-a căzut victimă un bărbat dispărut fără urmă încă de acum aproximativ patru ani.
Milionarul Elan Schwartzenberg urmează să devină, oficial, suspectul principal în cazul asasinării fostului şef al ANAF, Codruţ Marta, care a dispărut în anul 2012. Schwartzenberg va primi calitatea de suspect, imediat după ce instanţa va declara decesul lui Marta, care, momentan, figurează, încă, pe lista persoanelor dispărute. Din punct de vedere legal, după ce judecătorii îl vor declara mort pe Marta, acesta va fi scos de pe lista persoanelor dispărute, iar procurorii vor dispune începerea urmăririi penale pentru omor.
În consecinţă, vor fi chemate la audieri mai multe persoane, suspectul principal fiind Elan Schwartzenberg, ultimul care l-ar fi văzut pe Marta în viaţă. De altfel, până să fugă din ţară, fostul bărbat al Mihaelei Rădulescu a mai fost audiat de două ori la sediul Poliţiei Române, chiar de ofiţerii Serviciului Omoruri, care, încă de atunci, erau convinşi că dispărutul a fost ucis. Familia fostului şef al ANAF, Codruţ Marta, a solicitat, zilele trecute, instanţei Judecătoriei Sectorului 2, să declare decesul acestuia. Marta a dispărut în 2012, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă. Cu toate că poliţiştii Serviciului Urmăriri au mers pe mai multe piste, acesta nu a fost de găsit.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro