VIDEO / A vrut să demonstreze că şmecheria începe cu el, însă totul se putea termina cu un măcel! Dani Mocanu, show ilegal!

"Viaţa m-a făcut să nu fiu deloc cuminte, am făcut infracţiuni şi-am mers înainte", sună versurile uneia dintre piesele lui Dani Mocanu, fără ca nimeni să nu ştie că sunt inspirate din viaţa reală. Celebrul manelist a vrut să îşi etaleze "şmecheria" la volan, reuşind să încalce grav regulile de circulaţie şi să comită infracţiuni pe bandă rulantă.
Dani Mocanu a ajuns celebru "graţie" atitudinii sfidătoare la adresa autorităţilor, dar şi datorită melodiile controversate care l-au transformat într-unul dintre cei mai răi băieţi de cartier. Astfel, ca să demonstreze încă o dată cine este "jupânul", dar Dani Mocanu s-a filmat în timp ce îşi plimba câţiva prieteni, cel mai probabil spre munte. Însă mica escapadă avea să se transforme într-o adevărată peliculă marca "Destinaţie finală", deoarece manelistul avea chef de show pe şoselele din România. 
Cu muzica la maximum şi puşi pe şotii, tinerii au uitat de regulile de circulaţie şi, sub atenta supraveghere a unei camere video, au fentat moartea, la propriu. Dani Mocanu, care preţ de câteva ore bune a fost şofer, şi-a supus bolidul de lux la câteva teste. Astfel, a depăşit cu viteză maximă alte autovehicule, însă nu oricum. Ci pe linia continuă! Şi asta nu este tot. Dornic de senzaţii tari, Dani Mocanu a depăşit în curbe, ba chiar şi-a tatonat de câteva ori partenerii de trafic, sfidând legile de circulaţie. 
Iar dacă în versurile lui Dani Mocanu se lăuda că poliţiştii sunt pe urmele lui, însă nu îl pot prinde, de data aceasta manelistul ar putea avea probleme grave, mai ales că s-a filmat în timp ce îi punea în pericol pe ceilalţi participanţi a trafic.
Citeşte şi:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro