VIDEO/ Jupânul maneliştilor "cântă" în faţa procurorilor militari din cauza unei tentative de omor

Supranumit şi "Tăticul maneliştilor", Răzvan Pârcălabu, care controlează un cunoscut club de manele din cartierul bucureştean Drumul Taberei, este cercetat de procurorii Parchetului Militar, după ce, mai mulţi angajaţi ai acestuia au lovit cu toporul doi membri al temutului clan Mogoş, din comuna Pantelimon.
Răzvan Pârcălabu, care este şi preşedintele Federaţiei Române de Lupte, a intrat în atenţia procurorilor militari recent, după ce şase dintre oamenii săi au fost implicaţi într-o tentativă de omor. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Spynews, că deşi incidentul a avut loc în februarie 2014, ancheta a fost deschisă abia în iulie, după ce poliţiştii Sectorului 6 au acoperit, la început, comiterea tentativei de omor. Ulterior, cu ajutorul serviciului secret al Ministerului de Interne (DIPI), fapta a fost reconstituită, iar şase dintre bodyguarzii lui Pârcălabu au fost arestaţi. 
După ce aceştia au fost trimişi în judecată, procurorii au făcut o disjungere în dosar şi l-au trimis pe Răzvan Pârcălabu în faţa procurorilor de la Parchetul Militar, în condiţiile în care, fost luptător la Steaua, acesta are gradul de maior MApN. Surse judiciare au declarat că, în prima fază a cercetărilor, anchetatorii s-au ferit să înceapă urmărirea penală pe numele preşedintelui Federaţiei Române de Lupte, pentru că, în acest caz, ar fi trebuit să predea încă de atunci dosarul procurorilor militari, singurii competenţi să cerceteze un ofiţer al Armatei Române, însă nu au vrut să piardă doasarul. În 2014, doi bărbaţi, membri ai clanului Mogoş, au fost bătuţi, în faţa restaurantului, de mai mulţi agenţi de pază, după ce au avut o altercaţie cu un client. Aceştia au fost internaţi în stare gravă, unul dintre bătuţi având craniul spart, după ce a fost lovit cu un topor. Incidentul a fost parţia filmat cu telefonul mobil de unul dintre martori, care a predat imaginile la Parchet.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro