FOTO / A cheltuit 14.000 de dolari ca să semene cu prințesele din desene animate. Tânăra face senzație la petreceri

Sarah / foto: Instagram

O tânără a dat o adevărată avere ca să arate ca persoanejele sale preferate din cele mai cunoscute desene animate.

Sarah Ingle are 25 de ani și locuiește în Denver, Colorado și a cheltuit până acum 14000 de dolari ca să se transforme în Belle, Cinderella, Albă ca Zăpada, Ariel, Aurora, Rapunzel, Merida din ”Brave”, Elsa și Anna din ”Frozen”.

În timpul zilei, Sarah lucrează ca manager, iar în timpul liber, se folosește de cele 17 ținute și 16 peruci pentru a se transforma în prințese. De fiecare dată, tânăra are nevoie de trei ore pentru a se pregăti cu machiajul și cu costumarea, însă efortul face toți banii.

Iubitul său o însoțește la fiecare eveniment și se transformă, la rândul său, într-un prinț. Cei doi merg la diverse petreceri care angajează petreceri și primește în jur de 150 de dolari ca să facă senzație cu ținutele sale.

Pe Sarah o ajută foarte mult și faptul că are niște ochi foarte mari, iar apropiații i-au spus de-a lungul timpului că seamănă cu personajele de desene animate. Ea reușește să se machieze și să își contureze fața pentru a fi cât mai asemănătoare cu personajele pe care le interpretează.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro