FOTO / Apel disperat! A fost văzută ultima oară încercând să prindă un autobuz, în drum spre şcoală: "Ne imaginăm orice scenariu"

+3 click pentru
galerie

Jade Rayner © Facebook

Jade Rayner, în vârstă de 26 de ani, a fost dată dispărută, după ce a fost văzută ultima oară încercând să prindă un autobuz. Familia tinerei din Manchester este disperată, întrucât fata nu obişnuia să nu răspundă la telefon. 

Jade Rayner din Manchester a fost văzută în urmă cu cinci zile, atunci când încerca să ajungă la şcoală. Cu toate că a primit numeroase mesaje pe telefonul mobil, Jade Rayner nu a răspuns absolut deloc, notează dailymail.co.uk.

"Nu îi stă în caracter. Sora mea are în permanenţă telefonul la ea şi nu pleacă de acasă fără încărcător. Este teribil să nu ştim nimic de ea. Ne imaginăm orice scenariu şi suntem îngrijoraţi", a afirmat Jemma, sora tinerei dispărute. 

Citeşte şi: I-a spus soțului că se duce la toaletă, dar nu s-a mai întors! Camelia este dată în urmărire națională

"Mama i-a trimis mesaje în timpul dimineţii pentru a verifica dacă este în regulă, iar ea a spus că da. I-am sunat colegii şi aceştia din urmă au spus că nu a ajuns la şcoală. Vrem să ştim dacă este bine", a adăugat sora fetei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro