FOTO / Coincidenţă sinistră? Incredibil ce s-a întâmplat pe cer în timp ce în clubul ‪Colectiv‬ se dezlănţuia IADUL

Sursa Foto Arhiva

Un asteroid cu aspect de craniu uman, a trecut sâmbătă seara la aproximativ 500.000 de km de Terra. Roca spaţială cu aspect straniu are un diametru de 600 de metri şi a trecut pe lângă Pământ la distanţă mai mare decât se află Luna faţă de planeta noastră.

Două cavități negre în loc de ochi și o gaură rotundă drept nas pe o formă albicioasă în formă de craniu: fotografia difuzată de NASA cu imensul craniu cosmic nu te lasă indiferent.Potrivit specialiştilor de la NASA, această rocă a fost probabil o cometă moartă, care şi-a pierdut coada strălucitoare după numeroase orbite în jurul Soarelui. Oamenii de ştiinţă de la NASA au vorbit despreun "mare dovleac" care ar zbura aproape de Pământ de Halloween, scrie Evenimentul Zilei.

Dar, pe măsură ce obiectul se apropia, ei au schimbat descrierea, deoarece fotografiile prin satelit au arătat o asemănare izbitoare cu un craniu uman. Asteroidul 2015 TB145 a fost descoperit în urmă cu trei săptămâni.

Cum s-a întâmplat la Colectiv?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

T.S

Citeşte şi:

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro