FOTO / Paradă de modă în platoul "Ham talent". Căţeluşa Gaga defilează mai ceva ca un fotomodel

+5 click pentru
galerie

Duminică, 25 octombrie, de la 20:30, în cea de-a doua ediție a show-ului „Ham talent”, Cățelușa Gaga are o colecție de sute de hăninuțe, dintre care unele făcute la croitor.

Dragostea pentru animalul de companie îi face pe unii stăpâni să nu cunoască limite, de asta se vor convinge telespectatorii Antenei 1 duminică, de la 20:30, atunci când va fi difuzată cea de-a doua ediție a show-ului „Ham talent”.

Unul dintre animalele înscrise la „Ham talent”, singurul show cu pedigree de vedetă, se poate lăuda cu o garderobă impresionantă și cu nu mai puțin de 600 de accesorii de prins părul. Gaga este o fashionistă cu acte-n regulă, mereu atentă la felul în care iese în public.

„Eu sunt aproape invidioasă pe garderoba ei”, a recunoscut Diana Munteanu, impresionată de felul regește în care este tratată „domnișoara” înscrisă în competiție. Patrupedul are nenumărate ținute, atât de zi, cât și de seară sau, de ce nu, de plajă. Ochelarii de soare și șepcuțele completează de fiecare dată look-ul animalului de companie, care este schimbat uneori și de trei ori pe zi.

Emisiunea "Ham talent" poate fi urmărită în fiecare duminică începând cu orele 20:30.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Diana Munteanu şi Beatrice Rancea, emoţionate până la lacrimi la "Ham talent"!

VIDEO / Cal în flăcări la "Ham talent"! Ce părere au avut juraţii?

VIDEO / Pisoiul ăsta are SALARIU şi îşi ajută stăpâna! Acum e vedetă la "Ham Talent"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro