VIDEO / Pisoiul ăsta are SALARIU şi îşi ajută stăpâna! Acum e vedetă la "Ham Talent"

Un motan simandicos şi-a făcut astăzi apariţia la "Ham Talent". Acesta nu e orice motan, ci este unul care câştigă un salariu din care îşi "plăteşte" singur nevoile şi o mai ajută şi pe stăpâna sa cu costurile de facultate!


Numele lui este Bossulică şi face parte din rasa Scotish Fold. Cum probabil nu te-ai fi aşteptat, pisoiul are propriul său birou. Este singurul animal de rasă cu un job stabil. La nici doi ani împliniţi, pisoiul are un "salariu" lunar de 200 de euro, din faptul că e directorul de imagine al unei firme.

Laura Grama este stăpâna sa şi are 23 de ani. "De când este angajat, Bossulică mă întreţine. Plăteşte întreţinere, îşi plăteşte el mâncărica şi consumul pe care-l consumă şi pe asta mă mai ajută şi pe mine cu un bănuţ pentru facultate", a povestit ea entuziasmată.

Puteţi urmări show-ul "Ham talent" în fiecare duminică începând cu 20:30!

Sursă foto: captură Antena 1
A.C.
Citeşte şi:

VIDEO / Cine ar fi crezut? Discuţia despre sex care l-a făcut pe Liviu Vârciu să se bâlbâie: "Trebuie să o coţăie cineva? Şerpălăul are un şarpe mai mic"

FOTO / Talente surprinzătoare, reprezentații rare și dovezi de generozitate fără limite în prima ediție a show-ului „Ham talent”

Diana Munteanu a fost legată la ochi, în direct! Blonda a fost supusă de Cristi Brancu unei probe de foc


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro