FOTO / Premiile Grammy la "Te cunosc de undeva!"

+5 click pentru
galerie

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Diana Ross, James Brown, Mihai Mărgineanu, Andreea Bălan, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Pe scena transformărilor de la “Te cunosc de undeva!” vor urca sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, noi personaje pline de strălucire, aduse în prim-plan de concurenții celui de-al optulea sezon al show-ului.
Carmen Simionescu va aduce pe scena show-ului o femeie frumoasă, o cântăreață cu multe premii Grammy și cu o pasiune pentru Michael Jackson: Diana Ross, iar Tania Popa va avea misiunea să se transforme într-o legendă care a influențat istoria muzicii: James Brown.

Andreea Antonescu își va păstra doar prenumele în cea de-a patra ediție a show-ului, căci părul, năravul și dansul vor fi ale Andreei Bălan, fosta ei colegă de la Andre. Florin Ristei îl va imita sâmbătă seara pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, Cezar Ouatu îl va readuce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Mihai Mărgineanu, iar Adrian Enache va fi pentru câteva ore Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub. Viorica și Margherita de la Clejani se vor transforma în surorile Kessler și vor cânta în limba italiană piesa  “Quando, Quando”, Șerban Copoț va interpreta cu accent moldovenesc cântecul “Hopa, hop și iară hop”, precum Laura Lavric, iar Nadir le va reaminti tuturor „Trenul pierdut”, unul dintre hit-urile trupei Compact, transformat în Leo Iorga.


Momentul special al galei va fi susținut de Margherita, Fulgi, Viorica și Ioniță din Clejani care se vor transforma în membrii legendarului grup Bonie M.
Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.
 

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Cum va arăta Andreea Bălan în ediţia din această sâmbătă de la "Te cunosc de Undeva"? Artista le-a arătat decolteul adânc fanilor pe internet!

FOTO / Andreea Antonescu o imită pe Andreea Bălan la “Te cunosc de undeva!”: “Pentru mine n-a fost foarte greu”

Dezvăluiri despre un concurent de la "Te cunosc de undeva": "Nu m-am scremut, n-am făcut niciun curs"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro