Dezvăluiri despre un concurent de la "Te cunosc de undeva": "Nu m-am scremut, n-am făcut niciun curs"

+2 click pentru
galerie

Șerban Copoț scrie a doua carte pentru copii: “Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film”

Serban Copoț, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, cu o transformare în Laura Lavric, lucrează deja la de-a doua carte pentru copii. Liderul trupei Animal X a debutat în postura de autor de cărți pentru copii la finele anului trecut, când a lansat “Toi Patoi și Moș Crăciun”. “Am ajuns la o treime din cum cred că va arăta cartea la final. Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film, dar încerc să o iau încet. Necesită foarte mult timp și puținul care îmi rămâne trebuie să-l împart cu cel mic. Tedi (n.n. fiul său) are foarte mare grijă să nu cumva să iasă în dezavantaj”, spune Șerban.


Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” mai spune că pasiunea pentru scris a descoperit-o o dată cu venirea pe lume a fiului său, Tedi. “Nu m-am scremut, n-am făcut niciun curs, pur și simplu am început să scriu ceea ce îmi imaginam eu că le-ar plăcea celor mici să citească sau să le fie citit”, mai spune el. Și nu, nu scrie pe computer sau pe tabletă, deși a încercat, ci pe... hârtie. “Mi se pare mult mai sterilă pagina de word față de cea de hârtie, și parcă ai altă satisfacție când pui mâna pe manuscris. Încă nu sunt hotărât, dar cred că o să mă reîntorc la caietele mele studențești”, conchide Șerban Copoț.

Emisiunea "Te cunosc de undeva" este în fiecare sâmbătă la ora 20:00 pe Antena 1.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

FOTO / Ioniță din Clejani, aşa cum nu l-ai mai văzut! În rochie şi pe tocuri la “Te cunosc de undeva!”

VIDEO / Lupta a fost strânsă, dar el e învingătorul! Adrian Enache, câştigătorul ediției de azi a emisiunii ”Te cunosc de undeva”

VIDEO / Margherita şi Viorica de la Clejani i-au ridicat de pe scaune pe juraţii emisiunii "Te cunosc de undeva"! Prestaţia de zile mari

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro