FOTO / Sunt căsătoriţi de puţin timp, dar trăieşte în paralel o aventură cu un vechi prieten: "Soţul meu s-a îngrăşat"

Femeia îşi înşală soţul © Foto simbol: Hepta

O femeie în vârstă de 30 de ani povesteşte cum s-a măritat la sfârşitul lunii decembrie, dar şi cum a dezvoltat în paralel o aventură cu un vechi prieten. 

Chiar dacă nu se bucură de acţiunile sale, femeia aflată la începutul mariajului susţine că nu este mândră de ceea ce face, dar alături de soţul său vede un viitor incert

"Am făcut nunta anul trecut, la sfârşit. Îmi iubesc soţul, însă el s-a schimbat în ultimele şase luni. Nu îi mai pasă de cum arată şi chiar s-a îngrăşat. Vrem să ne cumpărăm o casă, însă nu sunt sigură că mai pot să mă gândesc la asta. Ne cunoaştem de la vârsta de 18 ani. Mă aflu în faţa unei mari decizii. Nu sunt mândră că înşel", a fost confesiunea femeii. 

"Trebuie să îţi salvezi mariajul, aşa că opreşte-te din ceea ce faci. Vorbeşte sincer cu el, asta dacă îţi mai doreşti ca mariajul tău să fie salvat. Cu siguranţă există numeroase aspecte nediscutate. De ce nu ai fost cu acest prieten înainte să pui bazele unei căsnicii?", a fost sfatul psihologului. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro