Fotomodel penal, implicat într-un nou scandal! S-a lăsat cu dosar

+3 click pentru
galerie

Deşi a trecut la mustaţă pe lângă puşcărie, Beatrice Tican pare că nu se învaţă minte, ea ajungând, din nou, în faţa judecătorilor.

Numele fotomodelului apare într-un dosar aflat la Parchetul Brăila, în care Beatrice Tican este suspectată de comiterea unor noi fapte penale. De altfel, ea a fost obligată să se prezinte recent şi în faţa judecătorilor, după ce Parchetul a solicitat confiscarea obiectelor dubioase găsite asupra ei, cerere pe care judecătorii au respins-o. Beatrice Tican este hăituită şi de executorii judecătoreşti, care încearcă să "stoarcă" de la ea 20.000 de euro - despăgubirile morale datorate victimelor scandalului din mall, pentru care a fost condamantă la un an de închisoare. Pe lângă despăgubiri, Beatrice Tican trebui să plătească şi nişte amenzi usturătoare, care, în total, se ridică la aproape 40.000 de euro.

Scandal la mall

Scandalul pentru care Tican s-a ales cu un an de puşcărie pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri s-a petrecut în 2013, într-un mall din Capitală. Fotomodelul a susţinut, la scurt timp după incident, că un fost sportiv de performanţă, care era la plimbare cu familia, i-ar fi pus mâna pe fund, aşa că l-a chemat pe soţul ei, Daniel Neacşu, alias Dan Cioară (foto sus), interlop din gruparea Sportivilor, să îi spele onoarea. Şi, ca orice mardeiaş care se respectă, Cioară nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un "tovarăş", pentru a-l bate pe bărbatul indicat de Beatrice Tican, sub privirile familiei sale. Apoi au ameninţat victimele cu moartea şi au vrut să le tâlhărească. Interesant, deşi victimele interlopilor au depus la momentul respectiv plângeri, Poliţia a ţinut o perioadă dosarul la sertar, fiindcă - spun gurile rele - Dan Cioară avea "pile" la Ministerul Afacerilor Interne

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro