Umilinţă maximă pentru un fotomodel celebru! Nu mai e bună nici pentru "Spaţii verzi"

+3 click pentru
galerie

Siliconată, botoxată şi îmbrăcată după ultima modă, o "divă" de la noi este dispusă să facă orice pentru bani, însă capetele luminate au ajuns la concluzia că nu e bună nici să dea cu mătura pe stradă.

Într-o încercare disperată de a scăpa de amenda usturătoare primită în dosarul penal în care a fost condamnată, alături de fostul soţ, interlopul Daniel Neacşu, alias Dan Cioară din gruparea Sportivilor, Beatrice Tican s-a arătat dispusă să facă ORICE. Orice însemnând chiar şi muncă în folosul comunităţii, la plantat panseluţe, la spălat WC-uri publice sau la măturat străzile. Însă, spre surprinderea ei, judecătorii au considerat că bruneta siliconată nu e capabilă nici să ţină mătura în mână, aşa că i-au respins cererea şi au menţinut amenda. Amendă care, dacă nu va fi achitată, va fi transformată în zile de puşcărie, la "facultatea" Târgşor.După cum SPYNEWS anunţa, în exclusivitate, aici, la începutul anului, Beatrice Tican a primit o amendă "babană" în celebrul dosar: "(...) în final, inculpata având de executat pedeapsa rezultantă de 1 an şi 2 luni închisoare, la care se adaugă pedeapsa rezultantă de 18.666,66 lei amendă şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b din C. pen pe o durată de 1 an. (...) Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 63 ind. 1 din Vechiul C. pen. cu referire la art. 14 din Legea nr. 187/2012 privind înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin.1 Cod procedură penală obligă pe inculpată la plata sumei de 1300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat".

Incidentul s-a petrecut în 2013, într-un mall din Capitală. Fotomodelul a susţinut, la scurt timp după incident, că un fost sportiv de performanţă, care era la plimbare cu familia, i-ar fi pus mâna pe fund, aşa că l-a chemat pe soţul ei, Daniel Neacşu, alias Dan Cioară, interlop din gruparea Sportivilor, să îi spele onoarea. Şi, ca orice mardeiaş care se respectă, Cioară nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un "tovarăş", pentru a-l bate pe bărbatul indicat de Beatrice Tican, sub privirile familiei sale. Apoi au ameninţat victimele cu moartea şi au vrut să le tâlhărească. Interesant, deşi victimele interlopilor au depus la momentul respectiv plângeri, Poliţia a ţinut o perioadă dosarul la sertar, fiindcă - spun gurile rele - Dan Cioară avea "intrare" la Ministerul Afacerilor Interne.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro