Atenție!
Conținut pentru adulți!

FOTO&VIDEO / Un scafandru a scăpat din colţii unui rechin, după ce a fost, pur şi simplu, sfâşiat. ATENŢIE, imagini care te pot afecta emoţional!

+4 click pentru
galerie

Un scafandru care a scăpat din gura unui rechin tigru s-a fotografiat şi a împărţit povestea pe întreg internetul!


Conform buzzfeed, scafandrul Rocha Braxton, în vârstă de 27 de ani, a fost muşcat de un rechin tigru. În loc să-şi plângă de milă şi să înceapă să-şi spună rugăciunile, şi-a luat telefonul, a filmat şi a postat pe instagram. John a reuşit să înoate până la mal, unde l-a anunţat pe prietenul său pescar care i-a oferit primul ajutor şi a sunat la 911, după care a fost transportat la spital în stare gravă.
Rocha îşi aminteşte cum a apucat prima oară nasul rechinului şi a încercat să-l controleze, dar acesta era prea puternic şi i-a înşfăcat piciorul. "Odată ce m-a prins de picior, am început să-l lovesc în nas. Mi-a dat drumul şi a înotat mai departe", a spus Rocha.

Primul instinct a fost să-şi sune mama, dar aceasta n-a răspuns. Acesta s-a întors pe mal la prietenul său SHannon Pasco, care i-a pus un bandaj în jurul piciorului şi l-a dus undeva unde putea fi luat de o ambulanţă.

Sursă foto: captură video / Instagram

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Asta da lectie de viaţă! Fetiţa "minge de basket" a ajuns campioană la înot

Cum ştii că te înşală, în funcţie de zodie! Aşa reacţionează când e vinovat/ă

Percheziţii de amploare în mai multe judeţe şi municipiu Bucureşti vizând traficul de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro