Gest disperat făcut de iubitul româncei decedată într-un teribil accident în Italia. Cum a încercat să o aducă la viaţă

+4 click pentru
galerie

Gest disperat făcut de iubitul româncei decedată într-un teribil accident în Italia. Cum a încercat să o aducă la viaţă © Facebook

O tânără româncă, în vârstă de 28 de ani, a încetat din viaţă, zilele trecute, într-un teribil accident rutier pe o şosea din Italia. Martor al teribilului incident a fost chiar concubinul tinerei care a încercat zeci de minute să îşi salveze iubita.

Fausto Berdini, concubinul româncei, a rememorat, cu ochii în lacrimi, momentele teribile pe care le-a trăit îmediat după accidentul teribil al iubitei. Bărbatul fiind cel care a ajuns primul la locul tragedei.

VEZI AICI VIDEO DE LA TRAGICUL ACCIDENT

Impactul violet a transformat maşina iubitei într-un morman de fiare. Fausto Berdini a încercat în zadar să o resusciteze minute în şir pe iubita sa. În momentul în care şi-a dat seama că tânăra sa iubită va pierde lupta cu viaţa, italianul a făcut un gest emoţionant, Fabio Berdini şi-a sărutat iubita, pentru ultma dată.

"O fată specială, solară și luminoasă. O mamă foarte bună pentru micuța noastră Desirè. S-a dus prea repede, destinul mi-a furat-o din mâini. Am încercat să o readuc la viaţă, dar nu mai respira. Impactul a fost mult prea violent. În ultimele clipe, am fost lângă. Am sărutat-o pentru ultima oară, sper că a simţit", a declarat Fausto Berdini pentru La Nuova Ferrara.

Nu se cunosc motivele, însă, se pare că tânăra româncă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, zbindu-se de un camion. Impactul a fost fatal pentru Cristina, care a murit pe loc. 

În urma tragediei, fetiţa de 5 ani a Cristinei Boroiban a rămas orfană de mamă, însă, italianul promite să o crească şi să o ajute să-şi amintească de mama ei cu dragoste. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro