Gest incredibil din partea unei femei violate faţă de violatorul său! Nu îţi vine să crezi!

În timp ce Dumnezeu spune ca atunci când ţi se dă o palmă, să întorci şi celălalt obraz, unii oameni sunt şi mai buni de atât.

Conform BBC, o femeie violată şi-a salvat violatorul de la moarte. Susan Copestick, în vârstă de 56 de ani, l-a salvat pe cel care a agresat-o sexual. În timp ce stătea în bucătărie după atac, Peter Drummond, agresorul, în vârstă de 62 de ani, a forţat-o să facă o cană de ceai. În dată mâinile i s-au încleştat în poală şi i s-a înegrit faţa, deoarece a făcut supradoză de paracetamol.

"Nu mă puteam gândi la momentul de la înmormântare în care oamenii plâng şi povestesc cât de grozav a fost. Nu puteam să-l las să scape cu ceea ce făcuse", a spus Susan.

Cei doi au avut o relaţie de 10 ani care a luat sfârşit din cauză că bărbatul nu-şi putea găsi un loc de muncă stabil. După ce s-au despărţit, Drummond s-a mutat la mama lui, în Rochdale, unde a plănuit întregul atac. Acesta a adus cu el în ziua atacului un rucsac în care avea bandă adezivă şi Viagra.

"Mi-a spus că o să-mi taie gâtul şi că o să mă lase să mor pe podeaua din bucătărie, iar el va muri pe canapea de supradoză. Asta voia el să găsească mama mea când avea să se întoarcă din concediu", a povestit victima.

Agresorul a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Sursă foto: captură

A.C.

Citeşte şi:

ŞOCANT. Un tată şi-a înjunghiat fetele gemene. ORORILE nu se opresc aici: "Pe una dintre fete A ABUZAT-O!"

Incredibil! Copil dat dispărut, găsit mort şi legat cu sârmă ghimpată!

Era plin de răni, slăbit şi a fost abandonat pe stradă! Transformarea uluitoare a unui căţel după două luni de îngrijiri


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro