Gestul emoţionant al familiei Aurei Ion, în prag de sărbători!

Familia Aurei Ion, eroina din Munţii Apuseni, încearcă să aducă zâmbetul pe buze oamenilor nevoiaşi, în prag de sărbători.

Durerea şi suferinţa din sufletele celor apropiaţi Aurei Ion, studenta de la medicină care a pierit în urma unui accident aviatic din Apuseni, este departe de final. Totuşi, familia eroinei a găsit puterea de a pune bazele unei fundaţii care să poarte numele Aura Ion, reuşind să ajute zeci de oameni nevoiaşi. Anul acesta, sora cea mare a Aurei, Alex şi alţi tineri care au ajutat la înfiinţarea acestei fundaţii, au reuşit să aducă zâmbete pe chipurile copiilor săraci. Mai mult decât atât, aceştia au umplut portbagaje întregi de daruri care vor ajunge în toate colţurile ţării.

Au trecut aproape doi ani de la tragedie

În accidentul aviatic din Munţii Apuseni, din 20 ianuarie 2014, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion. În urma tragediei au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu. Aura Ion avea 23 de ani. Tânăra a fost avansată post-mortem la grad de locotenent.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro