Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra pentru că era „tare-n gură”

Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra pentru că era „tare-n gură” © Arhivă

La opt luni de la mediatizarea cazului din Caracal, soarta Alexandrei Măceșanu încă are multe semne de întrebare. Chiar dacă Gheorghe Dincă a ucis-o, într-adevăr, pe adolescenta de 15 ani, modul și motivul rămân încă învăluite în mister.

De ce a fost ucisă Alexandra Măceșanu? Gheorghe Dincă și-a tot schimbat declarația, însă, potrivit dezvăuirilor făcute colegului de celulă, care era de fapt un polițist sub acoperire, nu apelul ei la 112 l-a determinat să îi ia viața. Ci faptul că avea prea mult tupeu.

Dialogul cu polițistul sub acoperire a fost făcut public odată cu rechizitoriul, iar declarațiile lui Dincă sunt halucinante.

DINCĂ Gheorghe: … mai ales din ce-ai văzut! Ia fii atent! Stai să-ți spun eu! Păi da eu n-am știut că ea a vorbit la 112. Deci la ora doișpe și n-a mai vrut și s-a luat că era tare-n gură, mă înțelegi? … cu mine, pentru că ea aștepta, săraca! Ea dădease telefon și ea era echipată, ea aștepta să vină s-o ajute, s-o salveze.

Coleg celulă: Dă-i Doamne minte românului.

DINCĂ GHEORGHE: De pe urmă.

Coleg celulă: Lasă bre', ți-a plăcut ce tot atâta o dai în…

DINCĂ GHEORGHE: PĂI UITE, NU VEZI CĂ D-AIA MI-A PLĂCUT, SUNT AICI. CUM, AM ZIS CEVA?!"

DINCĂ GHEORGHE: Sigur că da. Asta… încă asta mică m-a scuipat!

Coleg celulă: Tupeul ăla mizerabil...

În tot acest timp, mama Alexandrei spune că nu crede o iotă din declarațiile lui Dincă. Refuză să creadă că i-ar spune astfel de lucruri unui coleg de celulă și speră în continuare că fiica ei este în viață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro