Dezvăluirea șocantă a agenților FBI: Gheorghe Dincă a amestecat în butoi când le ardea pe fete

Dezvăluirea șocantă a agenților FBI: Gheorghe Dincă a amestecat în butoi când le ardea pe fete © Arhivă

Continuă seria de descoperiri șocante despre Gheorghe Dincă. Experții de la FBI au tras niște concluzii tulburătoare, unele care chiar fac referire la modul în care și-au găsit sfârșitul Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Nu avea cum să le ardă în butoi!” Acesta a fost principalul argument al multor oameni care, cu o speranță arzătoare în suflet, au susținut și susțin că cele două fete sunt încă în viață. Se pare că este o teorie demontată de agenții din Unitatea de Analiză Comportamentală a FBI, care au concluzionat că o astfel de metodă de ardere a unui cadavru este, de fapt, posibilă.

Dincă ar fi amestecat în butoi în timpul arderii

Mai multe elemente cheie ar fi dus la crearea circumstanțelor „ideale” pentru arderea unui trup uman, într-un timp foarte scurt.

Este un comportament unic, care nu este des întâlnit în cazurile în care criminalii își ard victimele, pentru a scăpa de probe. Agenții au considerat că această forță mecanică a jucat un rol crucial în distrugerea oaselor și transformarea acestora în fragmentele minuscule pe care anchetatorii le-au găsit ulterior, scrie Libertatea.

Raportul mai arată că „un aspect unic în ceea ce privește modul în care Dincă a scăpat de cadavrele victimelor prin ardere este reprezentat de cea de-a doua etapă pe care acesta a parcurs-o prin adăugarea forței mecanice (ex. amestecarea) rămășițelor lui Măceșanu și Melencu în timpul procesului de ardere.”

Vă reamtintim că acest raport a fost întocmit după ce, în toamnă, agenții FBI au stat față în față cu Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro