Raportul FBI în „Cazul Caracal” arată că Gheorghe Dincă are mai multe omoruri la activ

Raportul FBI în „Cazul Caracal” arată că Gheorghe Dincă are mai multe omoruri la activ © Arhivă

În toamnă, Gheorghe Dincă a fost vizitat de agenții FBI, care i-au întocmit un profil detaliat celui bănuit că ar fi comis numeroase atrocități, în Caracal. Specialiștii l-au descris ca fiind un caz unic, difereit de modul de operare al criminalilor din Statele Unite. Aceste lucruri sunt dezvăluite și de concluziile din raport, care sunt cu adevărat tulburătoare.

Potrivit experților de la FBI, Gheorghe Dincă nu a comis doar două crime – evident, pornind de la presupunerea că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu chiar sunt moarte. Agenții federali au concluzionat că, având în vedere antecedentele lui Dincă și vârsta acestuia, este puțin probabil ca șirul fatal să fi început cu Luiza.

„Dincă a recunoscut că și-a lovit soția în mai multe rânduri, acest fapt indicând cel puțin o înclinație a acestuia către violență”, se arată în raport, potrivit Libertatea.

Tot specialiștii FBI sunt de părere că Dincă a mai avut abateri de la lege și probleme comportamentale în trecut, însă a reușit să treacă pe sub radarul legii și să nu fie depistat.

„Mai exact, date fiind preferințele sale sexuale anormale, este posibil să existe victime neidentificate ale agresiunii sexuale exercitate de Dincă”, mai stă scris în raport.

Interesant este faptul că, deși a fost stabilit că Dincă este în stare de lucruri oribile, pe care chiar el le-a recunoscut, el a spus că nu s-a urcat niciodată băut la volan. Cu alte cuvinte, un adevărat contrast care arată că nu încălca orice tip de lege.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro