Cazul Caracal. Codul secret pe care îl folosea Gheorghe Dincă pentru a comunica cu apropiații săi

Cazul Caracal. Codul secret pe care îl folosea Gheorghe Dincă pentru a comunica cu apropiații săi © arhivă

Rechizitoriul din dosarul Caracal. Ies la iveală informaţii şocante din cazul care a revoltat o ţară întreagă! Gheorghe Dincă trăia izolat în propria curte şi apropiaţii săi foloseau un cod secret pentru a putea lua legătura cu el. 

Nu degeaba s-a spus la începutul anchetei că Gheorghe Dincă este tiparul "lupului singuratic". Trăia aproape izolat, printre fiare, în casa groazei. Celor apropiaţi le impusese un cod de comunicare. Astfel, ştia de la distanță cine îl caută, fără a fi nevoit să se deplaseze până la poartă.

Ştefan Risipiceanu, cel care a fost mutat vineri, 17 ianuarie, împreună cu el, la Penitenciarul Craiova, dar şi martorii Victor Mieilă, zis "Vică" şi George Măceşanu, zis "Cavalu" foloseau un cod secret atunci când doreau să vorbească cu Gheorghe Dincă.

Aceştia băteau de 3 ori la rând în porțile metalice! Ei erau singurii care cunoșteau și utilizauacest mod de comunicare cu inculpatul, scriu procurorii în rechizitoriul lui Dincă, potrivit Antena3.

Ce spun procurorii despre Dincă

În rechizitoriu mai apare că Gheorghe Dincă avea o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa. Această constatare a fost făcută în urma expertizei psihiatrice şi a analizei comportamentele. 

"Mosntrul din Caracal" este un om "preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral".

"Inculpatul DINCĂ GHEORGHE  a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale. În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți,  în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună", se mai arată în rechizitoriu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro